Behandling af ølandsfliser

Gamle ølandsfliser kan få deres flotte udseende tilbage med en diamantpolering. Vi udfører en behandling, hvor naturstenen kommer til dens ret. Ølandsflisen får dens blanke overflade tilbage helt uden brug af kemi, og straks efter behandling kan fliserne betrædes.
Vejen Rengøring har igennem en del år udført succesfulde store og små projekter, hvor ølandsgulvet har fået en utrolig flot finish. Det eneste vi bruger i behandlingen er vores maskineri og vand. Dermed er er behandlingen utrolig miljøvenlig og holder tilmed i mange år. Da der er tale om et naturmateriale, anbefaler vi denne behandling, da gulvet på denne måde bevarer sit flotte naturlige udseende. Vi kan kun fraråde en behandling med eventuelt polish eller epoxy på disse klinker.

Hvis I ønsker mere viden om denne behandling, er I naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Flere af vores kunder har oplevet at behandlingen holder i mange år selv på meget trafikerede steder som eksempelvis halls. Skal dele af gulvet renoveres, anbefaler vi at hele gulvet får en diamantpolering, da gulvet vil få en ensartet overflade.

Ølandsflisen er en natursten, der består af finkornet kalksten, ler og fragmenter af fossiler. Stenen er svensk og kommer fra øen Øland på Sveriges østkyst. I Danmark har Ølandsflisen primært været brugt til gulvbelægninger. Farverne varierer i grå, brune og rødlige nuancer. Hvis jeres ølandsgulv er meget gammelt trænger det måske til at få udskiftet enkelte fliser. Hvis I ønsker tilbud på klinker m.m. se venligst her.

Har I spørgsmål til behandling af gulve eller rengøring i det hele taget, er I altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 7536 3348 eller tag kontakt via vores kontaktformular

var x = 0;
var myVar = setInterval(function(){
if(x == 0){
if(jQuery(‘.page-id-12 .frm_message’).is(“:visible”))
{
gtag(‘event’, ‘conversion’, {‘send_to’: ‘AW-1030120852/fPIRCL-rgroBEJTLmesD’});
clearInterval(myVar);
x = 1;
}
if(jQuery(‘.page-id-14 .frm_message’).is(“:visible”))
{
gtag(‘event’, ‘conversion’, {‘send_to’: ‘AW-1030120852/hUpjCIzGrQgQlMuZ6wM’}); clearInterval(myVar);
x = 1;
}
}
}, 1000);