Hvem er Vejen Rengøring?

Vejen Rengøring består af dedikerede fagfolk, der har stort engagement og faglig dygtighed som fællestræk. Vi sætter høje standarder for vores arbejde og gør vores ypperste for at vedligeholde vores mange gode kunderelationer. Vi arbejder med effektive kvalitetsstandarder, der sikrer renhed og økonomiske rengøringsløsninger.

Hvem står bag?

Vejen Rengøring er en familievirksomhed, der blev grundlagt i 1975 af Bente og Sten Bække. Vi har således mange års erfaring i branchen, og arbejder i dag efter en målsætning, der sikrer kvalitet og miljøvenlighed. Vi har således en enorm viden og erfaring, som vi anvender i løsning af opgaver. Afhængigt af opgavens karakter bruger vi betroede samarbejdspartnere, der deler vores dedikation og høje kvalitetskrav.

At være kunde hos Vejen Rengøring

Som kunde og samarbejdspartner vil du altid opleve at blive hørt; det er altid dine ønsker, der udgør fundamentet for vores arbejde. Vi lægger vægt på at have en god dialog og du vil eksempelvis aldrig opleve, at vi udebliver fra en aftale. Et godt kundeforhold bygger på stabilitet, faglig dygtighed, punktlighed og gensidig tillid. Disse egenskaber udgør derfor kerneværdierne i vores virksomhed.

Ring til os på telefon 7536 3348 eller tag kontakt via vores kontaktformular

var x = 0;
var myVar = setInterval(function(){
if(x == 0){
if(jQuery(‘.page-id-12 .frm_message’).is(“:visible”))
{
gtag(‘event’, ‘conversion’, {‘send_to’: ‘AW-1030120852/fPIRCL-rgroBEJTLmesD’});
clearInterval(myVar);
x = 1;
}
if(jQuery(‘.page-id-14 .frm_message’).is(“:visible”))
{
gtag(‘event’, ‘conversion’, {‘send_to’: ‘AW-1030120852/hUpjCIzGrQgQlMuZ6wM’}); clearInterval(myVar);
x = 1;
}
}
}, 1000);