Grundig rengøring til gode priser

Hos Vejen Rengøring sætter vi en ære i at være det foretrukne valg inden for rengøring i hele Trekantsområdet. Vejen Rengøring udfører alle former for rengøring. Vi har stor erfaring indenfor håndværkerrengøring, hvor kontorbygninger, ejendomme, private huse og villaer skal afleveres nøglefærdigt. Ring og fortæl os om dit behov på 7536 3348. Du kan også udfylde formularen i siden, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Rengøring af virksomheder

Vi har stor erfaring med erhvervsrengøring af eksempelvis fødevarevirksomheder, og vi ved hvad der kræves af rengøringen, for at den kan stå mål med en BRC-certificering på højeste niveau. Derudover har vi erfaring med rengøring, hvor bakterieniveauet skal være lig nul, og hvor dette niveau måles hver dag.

Slutrengøring og håndværkerrengøring

Vi kan altid give en skarp pris på slutrengøring, hvor vi afleverer nøglefærdigt. Vores kompetencer dækker alt fra slutrengøring af nybyggede lejligheder og huse (privatboliger), til fabrikshaller og nye kontorbygninger. Vi arbejder, til vi er færdige og overholder altid en deadline.

Få et godt tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit behov for rengøring. Vi har mange forskellige samarbejdsmodeller og kan helt sikkert finde en form, der passer til dig. Ring på tlf. 7536 3348.

Ring til os på telefon 7536 3348 eller tag kontakt via vores kontaktformular

var x = 0;
var myVar = setInterval(function(){
if(x == 0){
if(jQuery(‘.page-id-12 .frm_message’).is(“:visible”))
{
gtag(‘event’, ‘conversion’, {‘send_to’: ‘AW-1030120852/fPIRCL-rgroBEJTLmesD’});
clearInterval(myVar);
x = 1;
}
if(jQuery(‘.page-id-14 .frm_message’).is(“:visible”))
{
gtag(‘event’, ‘conversion’, {‘send_to’: ‘AW-1030120852/hUpjCIzGrQgQlMuZ6wM’}); clearInterval(myVar);
x = 1;
}
}
}, 1000);