Grundig vinduespolering

Vinduespoleringen er en vigtig del af en bygnings vedligehold, og vi anbefaler derfor en regelmæssig polering, hvorved ruderne og rammerne får en længere levetid. Hos Vejen Rengøring tror vi på, at den høje kvalitet i vores arbejde er den sikreste vej til en sund forretning. Derfor leverer vi altid et færdigt stykke arbejde, hvor vinduerne fremstår rene og blanke. Udover polering af ruderne udfører vi også rensning af vinduesrammer. Har du en udfordring til os?  Ring til os på tlf. 7536 3348, eller udfyld nedenstående kontaktformular.

Erfaren vinduespudser for private

Vi har stor erfaring med polering af vinduer i alle typer hjem, fra store villaer til små lejligheder, fra store panoramavinduer til bondegårdsvinduer med indsats. Vi går til alle opgaver med engagement og faglig dygtighed. Effektivitet og hensyntagen går hånd i hånd hos Vejen Rengøring; det betyder at vi tager skoene af, inden vi går indenfor – og at vi passer på ikke at træde roserne ned.

Vinduespolering for virksomheder

Vi har stor erfaring med vinduespolering for virksomheder i alle størrelser – fra butikken, til den store kontorbygning med glasfacade. Alle kunder får en skræddersyet service, der passer præcist til netop deres behov.

Konkurrencedygtige priser

Når du vælger Vejen Rengøring som serviceleverandør, er du garanteret en fornuftig pris. Vi opererer med konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi sikrer kvaliteten. Kontakt os – så giver vi et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vejen Rengøring betyder fleksibel

Vi gør altid vores yderste for at tilpasse os kundens behov; også selvom det betyder at vi skal rykke ud med kort varsel. Som regel kan vi presse dig ind i dagens program, såfremt vi er i området.

Ring til os på telefon 7536 3348 eller tag kontakt via vores kontaktformular

var x = 0;
var myVar = setInterval(function(){
if(x == 0){
if(jQuery(‘.page-id-12 .frm_message’).is(“:visible”))
{
gtag(‘event’, ‘conversion’, {‘send_to’: ‘AW-1030120852/fPIRCL-rgroBEJTLmesD’});
clearInterval(myVar);
x = 1;
}
if(jQuery(‘.page-id-14 .frm_message’).is(“:visible”))
{
gtag(‘event’, ‘conversion’, {‘send_to’: ‘AW-1030120852/hUpjCIzGrQgQlMuZ6wM’}); clearInterval(myVar);
x = 1;
}
}
}, 1000);