Behandling af gulve

Hos Vejen Rengøring har vi specialiseret os i behandling af gulve, samt gulve der har overflader, der kræver diamantpolering, herunder særligt marmor og travertin. Vores metoder til gulvbehandling bygger på mange års erfaring med rengøring og rensning af gulve, og vi har i  dag en metode, der ikke gør brug af kemi. Når vi behandler gulve, får gulvene en glans og renhed, som de ikke havde før. Gulvenes levetid forlænges simpelthen.

Vi kan hjælpe med stort set alt inden for gulvpleje. Ring til os for en uforpligtende samtale om dit behov på tlf. 7536 3348, eller udfyld kontaktformularen på stenspecialisten.dk. Her kan du sende os lidt info om gulvet samt nogle billeder.

Rengøring og behandling af ølandsgulve, marmor- og travertingulve

Holdet bag Vejen Rengøring har været i branchen siden 1975 og har således opbygget en unik viden om  diamant-polering af ølandsgulve, marmor og travertin, samt stengulve og naturstensgulve generelt. Her er mange faldgruber, og forkerte valg med hensyn til gulvbehandling kan have meget kedelige konsekvenser. Vores løsning er økonomisk og miljøvenlig, da vi ikke gør brug af stærk kemi, hvorved behandlingen får en lang holdbarhed.

Diamantpolering udført af Vejen Rengøring

Prøve på diamantpolering af ølandsgulv udført af Vejen Rengøring

Vejen Rengøring har igennem årene været med til at få meget slidte gulve til at stå blanke og flotte, så de står flot i forbindelse med ny restaurering og et moderne look.

Rensning af klinker og fliser.

Vores behandling af gulve, eksempelvis italienske klinker kan få nyt liv med en behandling, hvor klinkerne bliver mere modstandsdygtige overfor smuds samtidig med, at de fremstår rene og nydelige. Se vores video på youtube her, som giver et indblik i rensning af italienske klinker. Den klinke som ses på videoen er en kvalitetsklinke, som kan behandles med en let skuring, hvorefter klinken behandles så den bliver modstandsdygtig overfor smuds. Resultatet bliver at klinkens glød træder frem og overfladen bliver blankere og modstandsdygtig overfor smuds. Efter behandlingen skal klinken blot have normal gulvrengøring med eksempelvis Probat til klinker.

Ingen brug af kemi

Vores teknik til behandling af travertin- og marmorgulve gør ikke brug af kemi. På den måde tages der også hensyn til miljøet, når du vælger Vejen Rengøring som samarbejdspartner.

Få et uforpligtende tilbud på diamantpolering af stengulve – ring på tlf. 7536 3348. Eller brug vores kontakt formular på stenspecialisten.dk. Her kan du sende os lidt info om gulvet samt nogle billeder.

Stavgulv med stigemønster

Vi udfører også polering og oliering af specialgulve som eksempelvis trægulve. På billedet herunder ses et eksempel på et stavgulv med stigemønster som har fået en årlig polering og oliering.

Ring til os på telefon 7536 3348 eller tag kontakt via vores kontaktformular

var x = 0;
var myVar = setInterval(function(){
if(x == 0){
if(jQuery(‘.page-id-12 .frm_message’).is(“:visible”))
{
gtag(‘event’, ‘conversion’, {‘send_to’: ‘AW-1030120852/fPIRCL-rgroBEJTLmesD’});
clearInterval(myVar);
x = 1;
}
if(jQuery(‘.page-id-14 .frm_message’).is(“:visible”))
{
gtag(‘event’, ‘conversion’, {‘send_to’: ‘AW-1030120852/hUpjCIzGrQgQlMuZ6wM’}); clearInterval(myVar);
x = 1;
}
}
}, 1000);