Udbedring af ridser i Odense

05-09-2022

Vi har været i Odense for at udføre en udbedring af ridser på et klinkegulv. Som du kan se på billederne herunder, så har vi formået at få fjernet ridserne og gulvet fremstår derfor nyt og pænt igen. Med vores diamantpolering får man et gulv, der står som om, det var nyt. Dermed bliver gulvet nemmere at rengøre og vedligeholde i dagligdagen.

Gulvet som ses nedenunder er blevet slebet og poleret op igen, hvilket får rummet til at fremstå rent og meget lysere. En polering fra Vejen Rengøring / Stenspecialisten bliver udført uden brug af kemi, og er derfor naturvenlig. Vi bruger i stedet rondeller med små diamanter på. Med vores behandling undgår du også, at hele hjemmet bliver fyldt med støv, og gulvet kan betrædes, lige når vi er færdige.

Vores polering kræver ikke nogen efterbehandling, og er derfor en engangsbehandling, som efter vores erfaring holder i mange år. Det er muligt at arbejde imens poleringen udføres, da vores maskiner ikke larmer mere end en gulvvaskemaskine.

Vores kunder er både private og virksomheder.

Hvis I ønsker et tilbud på en polering af jeres ølandsflise gulv, da kontakt os gennem siden her eller på telefon 75 36 33 48. Vi glæder os til at høre fra jer.

Med en udbedring af ridser fra Vejen Rengøring / Stenspecialisten får du…

…et flot gulv, der holder længe. Hos Vejen Rengøring / Stenspecialisten har vi mange års erfaring i at polere gulve og udbedring af ridser i gulvet. Vi har bearbejdet utrolig mange ølandsfliser og andre stentyper, som var blevet slidte at se på.  Vi arbejder med gulvet til, det får et flot og ensartet udtryk. Vores metode kan bruges på de fleste overflader så som: ølandsfliser, kalksten, marmor, linoleum, tegl og mange flere. Hos os møder du udover erfarne medarbejdere, også personer, der har service i højsædet, så du får derfor en god oplevelse hos Stenspecialisten.

Ring til os på telefon 7536 3348 eller tag kontakt via vores kontaktformular

var x = 0;
var myVar = setInterval(function(){
if(x == 0){
if(jQuery(‘.page-id-12 .frm_message’).is(“:visible”))
{
gtag(‘event’, ‘conversion’, {‘send_to’: ‘AW-1030120852/fPIRCL-rgroBEJTLmesD’});
clearInterval(myVar);
x = 1;
}
if(jQuery(‘.page-id-14 .frm_message’).is(“:visible”))
{
gtag(‘event’, ‘conversion’, {‘send_to’: ‘AW-1030120852/hUpjCIzGrQgQlMuZ6wM’}); clearInterval(myVar);
x = 1;
}
}
}, 1000);